Tečajeve možete u cijelosti koristiti prema vlastitim potrebama i spremnosti. Iskustvo je pokazalo kako se gradivo najbolje uči na način da se prethodno prvo prouči teoretski dio naveden u uvodnom dijelu svakog tečaja, a zatim pristupi savladavanju izrade pojedinih pripravaka. 

Za one koji vole papirnati oblik predavanja, sve pdf datoteke možete slobodno spremiti na vaše računalo i isprintati te nakon toga proučavati.

Kod izrade pojedinih pripravaka također vam predlažemo isti pristup. Za proizvodni proces svakog pripravka postoji detaljan opis i pdf datoteka s istim, koju možete spremiti na vaše računalo.

Izradu pripravaka možete učiti prema redoslijedu koji vama najviše odgovara. 

Izradu pripravaka možete savladati na slijedeće načine:

1. Ulaskom u tečaj prolazite kroz sve lekcije, pohranite pdf dokumentaciju na svoje računalo, pogledate video prikaze izrade pojedinih pripravaka. Tečaj je za vas otvoren tijekom 12 dana. Naknadno, kada vam to bude odgovaralo, nabavljate sirovine i opremu za rad i praktično izrađujete pripravke.

2. Prethodno samostalno nabavite sirovine/ambalažu/opremu, zatim vam aktiviramo tečaj i tijekom narednih 12 dana prolazite lekcije uz praktični rad za svaki pripravak. 

Tijekom pohađanja tečaja dostupna vam je konzultacija putem e-maila, a ukoliko je potrebno može se dogovoriti i telefonska konzultacija, što se dodatno ne naplaćuje za vrijeme trajanja tečaja. 

Video materijali ne mogu se pregledavati na mobilnim telefonima već su namijenjeni isključivo za pregled na stolnim ili prijenosnim računalima.

Za sva pitanja koja budete imali slobodno nas kontaktirajte na info@aromedica.hr


Zadnji puta izmijenjeno: Utorak, 12. Listopad 2021., 10:38