Informacije o online tečaju izrade prirodnih sapuna

Ovaj je tečaj koncipiran za polaznike koji žele steći osnovna znanja u proizvodnji sapuna iz udobnosti svog doma i bez izlaganja rizicima koje nam današnje vrijeme donosi.

Tečaj izrade sapuna se sastoji od više modula koji obuhvaćaju "hladni" postupak izrade. Online tečaj sličan je tečaju koji održavamo i u učionicama. Svaki se modul sastoji od tekstualnog dijela s receptom i opisanim postupkom izrade pojedinog pripravka popraćen detaljnim video prikazom proizvodnog procesa i pdf dokumentacijom koju možete pohraniti na vaše računalo.

Moduli obuhvaćeni tečajem izrade sapuna su slijedeći:

-          Izrada sapuna prema priloženim recepturama (7 sapuna - sirovine za ove sapune su u paketu sirovina kojeg možete nabaviti uz ovaj tečaj)

-          Kreativna radionica sapuna s tehnikama ukrašavanja (3 dodatne bonus recepture)


Prvi dio tečaja je teoretski uvodni dio u kojem su navedene osnovni principi izrade sapuna kao i opis sirovina koje se u proizvodnom procesu koriste.

Za uvodni dio kao i za svaki modul pripremljena je pdf dokumentacija koju možete pohraniti na vaše računalo za buduće korištenje. Svi dokumenti zajedno čine priručnik / skriptu s opisima tehnološkog postupka proizvodnje i recepturama koja vam ostaje trajno u posjed za vaše korištenje.

Uz ovaj tečaj imamo u ponudi paket sirovina za izradu. Više o paketu sirovina pogledajte ovdje. Ukoliko želite sami nabaviti sve potrebne sirovine, predlažemo vam slijedeće trgovine:

- Fagron d.o.o. - eterična ulja, biljna ulja i masti za izradu sapuna (osim biljne masti koju možete nabaviti u svim drugim trgovinama prehrambenim namirnicama) - http://www.kosarica.hr/

- trgovine bojama i lakovima, trgovine s opremom za pčelare, vrtni centri - natrijeva lužina (NaOH)

- Hobbyland - cjelokupna oprema i sirovine za izradu sapuna, brza i pouzdana dostava https://www.hobbyland.eu/eng/

Cijena tečaja: 650,00 kn

Zadnji puta izmijenjeno: Nedjelja, 11. Travanj 2021., 06:47