Dobro došli na stranice Aromedica online edukacija. Nudimo vam tečajeve i stjecanje znanja temeljem kojih ćete biti u potpunosti osposobljeni za samostalnu kućnu proizvodnju pripravaka preparativne kozmetike i/ili sapuna. 

Pristupanje tečajevima je fleksibilno. Tečajevi se ne odvijaju uživo, svi su materijali snimljeni tako da imate potpunu slobodu pregledavanja materijala i napredovanja kroz tečaj prema intenzitetu koji vi želite, a unutar odobrenog broja dana koji imate za pristup tečaju. 


Molimo da nam za registraciju dostavite slijedeće informacije:

- puno ime i prezime

- e-mail adresu

- broj mobilnog telefona


Kako se registrirati, prijaviti i završiti tečaj:


1. Nakon što ste odabrali željeni tečaj, šaljete nam zahtjev sa gore navedenim osobnim podacima na e-mail info@aromedica.hr

2. Dostavljamo vam ponudu za plaćanje

3. Nakon izvršene uplate, otvaramo vam korisnički račun s podacima za prijavu koje vam dostavljamo

4. Kada se odlučite sa ste spremni započeti s tečajem, šaljete nam zahtjev za aktivacijom tečaja. Mi vam dostavljamo potvrdu o aktivaciji i podatke za pristup, nakon čega slobodno ulazite u tečaj i započinjete s vašom edukacijom. Tečaj će vam biti aktivan tijekom 12 dana.

5. Po završetku tečaja dostavljamo vam putem elektroničke pošte potvrdu o sudjelovanju na našem online tečaju.

Tijekom pohađanja tečaja dostupna vam je konzultacija putem e-maila, a ukoliko je potrebno može se dogovoriti i telefonska konzultacija, što se dodatno ne naplaćuje za vrijeme trajanja tečaja. Nakon završenog tečaja svaki polaznik dobiva potvrdu o sudjelovanju koji dostavljamo na adresu vaše elektroničke pošte (e-mail).

Zadnji puta izmijenjeno: Srijeda, 4. Svibanj 2022., 07:51